بچه ها شك نكنيد ما قهرمان مي شيم ....... ان شاءا... :1. (5):
پيش بيني من 3-1 به نفع پرسپوليس :party:
Printable View
بچه ها شك نكنيد ما قهرمان مي شيم ....... ان شاءا... :1. (5):
پيش بيني من 3-1 به نفع پرسپوليس :party:
ترکیب پرسپولیس مقابل صبا باتری اعلام شد
خبرگزاري پرسپوليس : از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب این تیم مقابل صبا باتری از هفته سی و سوم مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) اعلام شد.
کادر فنی سرخپوشان ترکیب اصلی و همچنین اسامی بازیکنان ذخیره این تیم برابر صبا باتری را به شرح ذیل اعلام کرد:
سید مهدی واعظی، سپهر حیدری، محمد نصرتی، نبیا... باقریها، مسعود زارعی، کریم باقری (کاپیتان)، فرزاد آشوبی، پژمان نوری، حسین کعبی، عباس آقایی و محسن خلیلی.
بازیکنان ذخیره: حسن رودباریان، بهادر عبدی، فراز فاطمی، فرهاد خیرخواه، حسین بادامکی، ماته دراگه چوویچ و علیرضا نیکبخت واحدی.
=====
خب ، نیکبخت نیمکت نشین هست و احتمالا نیمه دوم به جای عباس آقایی وارد زمین میشه
سپاس
طبق SMSهای رسیده در حال حاضر ( حدود 50 دقیقه مونده به بازی ) 80 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند!!
فکر کنم تا آخر نیمه اول 90 هزار یا 100 هزار تکمیل بشه
به امید برد پرسپولیس قهرمان
سپاس
چرا نمیرید ورزشگاه ؟
من اگه تهران بودم همه بازی ها رو میرفتم که .
چرا نمیرید ؟!
تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party:
پرسپولیس قهرمان محبوب کل ایران :1. (10):
تقدیم به همه عاشقان پرسپولیس :1. (40):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرســــــــــی مهدی جان بازی عالی بود به همه دوستان گلم تبریک می گم....:love::1. (5):
تبریییییییییییک
خیییییییییییییییلی دمشون گرم
:11()::love::party::1. (21):
راستی دوستان آقا مرتضی همیشه پیش بینی های خوبی می کنه جالبه بازی با
صبا رو 3-1 گفت البته درست 4-1 شد بازی های قبلی رو هم خوب پیش بینی میکرد. ولی باز مهم اینه که پرسپولیس لوله کرد صبا را.....:love::party:
واقعا زحمت کشیدن.
کریم عالی بود.
پرسپولیس
خبرگزاري فارس: تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم پرسپوليس از ورزشگاه آزادي به خانه مديرعامل باشگاه رفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم امروز موفق شد چهار بر يك صبا باتري را شكست دهد و به كسب قهرماني در ليگ برتر اميدوار باشد.
پس از پايان اين ديدار، كادر فني و بازيكنان راهي منزل حبيب كاشاني شدند.
مديرعامل پرسپوليس به دليل عارضه قلبي، روز سهشنبه در بيمارستان تحت مراقبتهاي ويژه قرار گرفت و اكنون در منزل بستري است.